Recommended internet speed

Er zijn verschillende factoren van invloed op de beeldkwaliteit van de CycleMasters-content, zoals het afspelende apparaat, de beschikbare bandbreedte, de snelheid van je internetverbinding en je locatie.

Gebaseerd op de standaard afspeel instellingen wordt content via mobiele netwerken niet in HD-kwaliteit afgespeeld. Hoelang het duurt voor CycleMasters-content wordt gestart is afhankelijk van meerdere factoren, waaronder je locatie, de configuratie van je (CycleMasters-compatibele) apparaat, de geselecteerde content en de, op dat moment beschikbare, bandbreedte. Als richtlijn hanteren wij de onderstaande verbindingssnelheden:

• 0,5 megabit per seconde - Vereiste snelheid van breedbandverbinding
  • 1,5 megabit per seconde - Aanbevolen snelheid van breedbandverbinding
  • 3,0 megabit per seconde - Aanbevolen snelheid voor SD-kwaliteit
  • 5,0 megabit per seconde - Aanbevolen snelheid voor HD-kwaliteit

CycleMasters is een streaming service. De lessen worden via internet gestreamd, niet gedownload. Je moet dus verbinding met internet hebben zolang je een les volgt.

Still need help? Contact Us Contact Us